Over ons

Welkom bij Mus & Moos!

Deze shop is ontstaan na de geboorte van onze jongste zoon Raaf in april 2016. Ik vond het leuk om zelf dingen te maken en al gauw liep deze hobby uit de hand. De shop groeit langzaam met de jongens mee en maken we de meeste kleertjes nu tot maat 116. Vaak krijg ik de vraag hoe kom je aan de naam? Onze zoons heten Vos & Raaf. Ook Mus vond ik een leuke naam. Moos klinkt er gewoon lekker bij, vandaar Mus & Moos. 

Al 2 maanden na de geboorte van Raaf begon ik een shop op Etsy. Wat begon met mutsjes, broekjes en lakentjes groeide de shop langzaam en kwamen er steeds meer items bij. Peutertasjes, rammelaars, speenkoorden en natuurlijk onze onesies. Veel dingen zijn ontstaan doordat ik het zelf niet kon vinden in de winkel en ben ik het zelf gaan maken. Zoals onze zwemschoentjes met een enorme antislip (stiekem konden onze jongens er zelfs mee rennen in het zwembad wat natuurlijk helemaal niet mag).

Als je me zou vragen, 'wat maakt jou gelukkig?' dan zal mijn antwoord zijn 'Mensen gelukkig maken met mijn producten'. Het geeft zoveel voldoening als iemand iets wil hebben wat ik zelf heb gemaakt. 

Zie je iets in de shop en heb je een speciale wens of andere maat nodig? Je mag ons altijd mailen en kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Volg je ons al op instagram ? Hier blijf je op hoogte van de nieuwste collectie en af en toe de uitverkoop ;-)

 

Heel veel shop plezier! 

Ingrid 

  

Handgemaakt

Verpakt als een kadootje

Wij denken graag met je mee 

Binnen 24 uur een reactie 

Wij streven naar verzending binnen 2 dagen

© 2018 - 2024 MusenMoos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel